Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016, Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare

Regulile de mai jos expun politica de confidentialitate promovata de badenis.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de date cu caracter personal pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online. 

S.C. Moncor Toys S.R.L-D, cu sediul incu sediul in loc. Domnesti, jud Ilfov, strada Intrarea Ghioceilor nr 49inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J23/3011/2016 , avand cod unic de inregistrare 36350139, este compania care detine site-ul mocco.ro

Definiții 
Date cu caracter personal - orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
Stocarea - păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
Sistem de evidența a datelor cu caracter personal - orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;
Operator - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
Terț - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, altă decât persoană vizată, operatorul ori persoană împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;
Destinatar - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
Date anonime - date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;
Date de tip "business contact" - date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip "business contact" nu intră în categoria datelor cu caracter personal;
Date statistice - date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

       Colectam datele cu caracter personal de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Datele cu caracter personal colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numarul de telefon, adresa de e-mail. Datele referitoare la cardurile bancare nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. Nu vom vinde, inchiria sau distribui datele colectate catre personae neatnimanui. 

Colectarea de date cu caracter personal pe site.
Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul nostru in urmatoarele scopuri:
– expedierea și facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
– livrarea produselor comandate;
– rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă sau produsele achiziționate;
– trimiterea de buletine informative periodice – cu aprobarea dumneavoastră.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali, sau firme de curierat.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în procesarea plăților online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate. Atunci când suntem solicitați să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

Durata prelucrarii
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe intreaga perioada de timp cat Contractul incheiat intre parti va fi in vigoare, cu indeplinirea prevederilor legale aferente Capitolului II, art. 5, cu referire la modul si perioada de stocare a datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal trebuie pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele.

Cum protejam datele dumneavoastra ? 

Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui date cu caracter personal.
Pentru a va asigura ca adresa de e-mail si parola raman confidentiale, va recomandam sa nu le impartasiti nimanui.
Daca alegeti sa primiti newsletter-ul nostru care va include promotii, stiri de ultima ora referitoare la site, cupoane promotionale etc, adresa de email va fi folosita.

Cum pot sa imi anulez subscrierea sau sa modific datele mele personale ?

 In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date, datele cu caracter personal pe care ni le-ati oferit prin intermediul site-ului nostru, prin folosirea paginii de actualizare a contului dumneavostra. Daca nu doriti sa mai primiti informari, sau daca doriti sa stergem datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa: office@mocco.ro

Drepturile utilizatorilor:
- dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
- dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email);
- dreptul de intervenție asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email; orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte);
- dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ovizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
- dreptul de a se adresa justitiei.
- dreptul de a reclama orice incalcare a legislatiei in vigoare in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal la autoritatea de supraveghere

Modificari in politica noastra de confidentialitate
Va vom informa daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam datele furnizata de dumneavoastra. Noi incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa nu isi divulge datele contului. 

Feedback si reclamatii

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la aspectele de confidentialitate, functionalitate sau design ale site-ului nostru. In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne trimiteti un e-mail.